« Dans | Träning »

Anmäl dig till nyhetsbrevet!ÅRSKORTS ERBJUDANDE UNDER ÖPPET HUS VECKA!
Har du funderat på att börja träna regelbundet och ska skaffa årskort? Då är det bäst att göra det under vår öppet hus vecka!
Du får TRÄNA GRATIS JANUARI ut + får hela MEDLEMSAVGIFTEN och en fin GOODIEBAG. I årskortet ingår gratis introduktion i gymmet och rabatter i Visby Dansskola om ditt barn dansar och mycket mer.

Har du avtalspris genom ditt företag så gäller även den. Vi har förmånliga priser för studenter (CSN, Mecenat) och för pensionärer.
Är ni en hel familj som tränar (från 16 år) har vi familjerabatt på årskort/AG.
Som årskortskund på Visby Träningscenter har du flera förmåner och rabatter. Allt detta hittar du under fliken "Priser" på vår hemsida.

7-13 JANUARI • EN VECKA MED GRATIS TRÄNING, ERBJUDANDE PÅ TRÄNINGSKORT OCH MÅNGA ROLIGA PASS!

Du som är helt ny, eller som varit medlem tidigare - välkommen att träna GRATIS på bemannade öppettider hos oss en hel vecka! Vilka bemannade öppettider vi har hittar du på hemsida. Testa vårt gym eller gå på våra pass. Tillgång till vår relax avdelning är till alla våra aktiva medlemmar och ingår inte i gratis träning erbjudandet.GRATIS MEDLEMSAVGIFT VID KÖP VID VALFRITT KORT
Vi har ett stort utbud av olika träningskort utöver årskort. Köper du ditt kort under öppet hus och är helt ny hos oss, då bjuder vi på medlemsavgiften, ord. 300 kr.KOM OCH TESTA VÅRT GYM
Kom och testa vårt gym på våra bemannade öppettider. Vi ger dig en mysig atmostfär utan starka ljusrör för skönare träningsupplevelse. Vi har idag 25 stationer för styrka, 13 stationer för kondition och även fria vikter med goda möjligheter för funktionell träning.

Kom och prova våra sköna maskiner från TechnoGym. Här nedan ser du vilka vi har och användning av dessa.
KINESIS™ STATIONS från TechnoGym
Under Öppet Hus är du välkommen att testa våra KINESIS STATIONS.
Technogyms Kinesis (”rörelse” på Grekiska) är ett patenterat träningssystem baserat på motstånd. Med naturliga, tredimensionella och behagliga rörelser får du en funktionell träning utan begränsningar. Kinesis hjälper dig att förbättra koordination, stabilitet, balans, rörlighet, styrka, snabbhet och reaktionsförmåga.
Kines Stations hos oss består av:
Press, Overhead Press, Low Pull och Core.

Konditionsmaskin VARIO™ från TechnoGym
Vario är den absolut mångsidigaste av alla crosstrainers. Vario anpassar sig efter motionärens steg på ett säkert sätt.
Takten kan ställas in på lugn promenad, step eller rask löpning och allt däremellan.
Rörelserna påminner om när man trampar vatten och aktiverar hela kroppen.

Konditionsmaskin CROSSOVER™ från TechnoGym
I Crossover rör sig benen i sidled i kombination med raska armrörelser.
Crossover aktiverar effektivt adduktor- och abduktormusklerna.
Träningen påminner om slalomåkning.Konditionsmaskin SKILLMILL™, nyheten från TechnoGymMed Technogym SKILLMILL™ kan du träna som en riktig atlet. SKILLMILL möjliggör för vardagsatleten att träna power, snabbhet, rörlighet och uthållighet i en och samma maskin, samt åtnjuta fördelarna av högklassig sport-specifik träning på ett säkert, engagerande och effektivt sätt.
SKILLMILL™ är motorlöst och drivs och kontrolleras helt av den egna kroppen. För att arbeta snabbt rör sig användaren mot den främre delen och för att sakta ned rör användaren sig mot mitten. Genom MULTIDRIVE-spaken kan användaren förändra motståndet på bandet för att träna olika kvaliteter.


VÅR GRUPPTRÄNING

Hos oss hittar du runt 20 pass i veckan på höstens schema.
Du kan träna allt - styrka, kondition, koordination och smidighet. Våra instruktörer är handplockade och välutbildade för att ge till dig som kund den bästa träningsupplevelse.

Tecknar/köper du kort kan du även ta en skön stund i vår relax/SPA avdelningen efter träningen. Avdelningen är gemensam och badkläder obligatoriska.