« Dans | Träning »
TechnoGym® maskiner

KINESIS STATIONS

Technogyms Kinesis (”rörelse” på Grekiska) är ett patenterat träningssystem baserat på motstånd. Med naturliga, tredimensionella och behagliga rörelser får du en funktionell träning utan begränsningar. Kinesis hjälper dig att förbättra koordination, stabilitet, balans, rörlighet, styrka, snabbhet och reaktionsförmåga.

Huvudfunktioner
Minimala inställningar – handtagen är alltid redo att användas, utan någon justering eller inställning.
Closed Loop Cable System – ett nytt vajersystem som tillåter handleden att röra sig fritt, till var sitt viktpaket, och möjliggör att flera personer kan träna samtidigt.

Ökat motstånd
Den patenterade FullGravity-teknologin ger varierat motstånd beroende på storlek och vinkel av den enskilda rörelsen.

Kines Stations består hos oss av
Press, Overhead Press, High Pull och Core.


VARIO


VARIO -träningsmaskinen som anpassar sig efter användarens eget naturliga steg.
En revolutionerande produkt som är designad för användaren.

Anpassar sig naturligt efter kroppens rörelse
VARIO är en konditionsmaskin som följer med i användarens steg och automatiskt anpassar sig till önskad rörelse; jogga, springa, steppa, klättra, promenera.

Passar alla
VARIO erbjuder alla användare oavsett ålder och träningserfarenhet en balanserad och effektiv träning. Med en steglängd mellan 0‐83 centimeter kan VARIO avbilda ett naturligt steg för användare som är upp till 210 centimeter långa. Tack vare individanpassningen reduceras utmattningen men samtidigt garanteras maximal kaloriförbrukning.

Lätt att använda och belastar inte lederna
VARIO är lätt att använda och erbjuder en naturlig träning som inte kräver någon inställning. Tack vare att VARIO är enkel och naturlig passar maskinen både till en person som är ute efter en dynamisk och kul upplevelse samt till en person som vill ha en enkel och säker träning utan att belasta lederna. VARIO erbjuder konditionsträning som är till för alla; nybörjare som avancerad utövare, gammal som ung.


CROSSOVER


Crossover är det nya träningsredskapet från Technogym som revolutionerar motionsträningen med den nya rörelsen Lateral Total Body. Genom att röra ben, skinkor och armar samtidigt i nya banor i sidled bränns fler kalorier, stärks dina muskler och din balans och koordinationsförmåga förbättras.