« Dans | Träning »
Företagsträning


Träning och friskvård för din personal
Vi har specialiserat oss på att jobba ihop med företag. Beroende på storlek och behov anpassar vi ett paket just för er.


Vad kostar en sjukfrånvaro?
Dag 1 är karensdag, dag 2-14 kostar 80% av lönen.
Lön på 25 000 kr/mån ger en kostnad på 2 500-17 500 kr/månad.
Dessutom så kommer kostnad för extra arbetskraft som måste till för att inte få arbetsbortfall.


Friska medarbetare är lönsamt
Friskare medarbetare minskar sjukfrånvaron och är lönsamt för ert företag. Vanligtvis varierar behovet av friskvård och träning inom företaget. Vissa kanske redan tränar aktivt medan andra inte rör på sig alls.
Några vill träna för att bli friskare medan andra kan behöva reglera vikten och leva sunt för att kunna börja med träning. Vi hjälper era medarbetare att komma igång med träningen och anpassar den efter individens förmåga. Vi är noga med att sätta kvaliteten främst – alla våra instruktörer är välutbildade och certifierade inom friskvård för att kunna erbjuda er rätt och skadefri träning.


Vi hjälper er att förbättra hälsan och minska sjukfrånvaron i ert företag
Vi på Visby Träningscenter har lång erfarenhet av friskvård och kan hjälpa att inspirera en sundare livsstil. Vi erbjuder föreläsningar på plats hos er eller studiebesök hos oss där vi informerar era medarbetare och ger möjligheten att prova på våra olika träningsformer.
Vi har något för de flesta, oavsett om man behöver komma igång med sin träning eller redan är aktiv.

De olika paketlösningar vi erbjuder anpassas utifrån era behov – kontakta oss för ett personligt möte där vi skräddarsyr paket för just ert företag.

Kontakta oss för mer information om företagsträning.
info@visbytraningscenter.com